A Modernt Városok Programnak köszönhetően mintegy 268 millió forintból újul meg a szombathelyi Késmárk utcában található teniszcentrum. A Sabaria TC otthonául szolgáló létesítményt hamarosan teljes felújításon és bővítésen esik át.

– A meglévő teniszpályán felújítása mellett, új salakos teniszpályák, valamint mobilizálható gyermek teniszpályákat is kialakítanak – mondta Illés Károly, Szombathely város alpolgármestere. – A klubházra is ráfér már a felújítás, amelyben konditerem, rekreációs helyiséggel és tanulószobával is bővülni fog.

A kerítéselemek cseréje mellett megújulnak majd a pályatartozékok, korszerűsítik a világítást és az öntözőberendezést is. Emellett a területen közútcsatlakozási fejlesztés, parkosítás és további parkolóhelyek kialakítására is sor kerül.

A Késmárk utcai teniszcentrum fejlesztésének lebonyolítását a Szombathely Megye Jogú Város Önkormányzata bonyolítja le. A terveket elkészítésének határideje június 30., míg a beruházás elkészülésének várható határideje 2019. december 31.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!