A legutóbbi fordulóban a Swietelsky-Haladás VSE két utánpótlás csapata – az U17 és az U20 – a fővárosba látogatott, ahol a jó erőkből álló Ferencváros ellen kellett helyt állniuk a vasi teremlabdarúgóknak. Az idősebbek hiába kezdték jól a találkozót, a hazaiak eredményesebb játékkal rukkoltak ki, így pont nélkül kellett Szombathelyre indulniuk. A fiatalabbak viszont nemes bosszút álltak és kilenc gólt lőve fektették két vállra a vendéglátókat.

FTC Futsal U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17 5:9
FTC Futsal U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20 7:4

A Haladás II együttesére igazi megyei rangadó várt, hiszen a Kőszeg FC látogatott az új sportkomplexumba. A vendégeket ajánlatos volt komolyan venni, hiszen egyre jobb formába lendültek az előző fordulók során. A hazaiak kerete meglehetősen felforgatott volt. A csapat gerincét az U19-es keret adta, kiegészülve az U20-as bajnokságban eltiltását töltő Gyimesivel és a rutinos Németh Péterrel. Az élvonalbeli felnőtt bajnokság egyik legidősebb, egyben legrutinosabb támadójával felálló Haladás stabil védekezésből vezette kontráit, amellyel felőrölték a vendég Kőszeg együttesét.

NB III.

Swietelsky-Haladás VSE II – Kőszeg FC 10:3

Az U13 korosztálynak Ausztriában volt jelenése, ahol a 2006 után születtek számára írtak ki futsal tornát. A Leobenben megrendezett megmérettetésen 10 együttes vett részt. A csoportmérkőzéseket követően a Haladás első helyen (3 győzelem, 1 döntetlen) jutottak tovább a vasi fiatalok. Ezt követően a Sturm Graz állta útját a Horváth Péter vezette zöld-fehéreknek. A harmadik helyért a JSV Ries-Kainbach állta útját a Haladásnak, de a torna remekül szolgálta a csapat felkészülését.

Eredmények:

Haladás – SV Gösting 1:0
Haladás – DFC Leoben 3:0
Haladás – FC Trofaiach 2:0
Haladás – JSV Ries-Kainbach 0:0

Elődöntő:
Haladás – Sturm Graz 1:3

3. helyért:
Haladás – JSV Ries-Kainbach 1:2

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!