Zoltán Anna nem, azonban Anna Wruck ott volt a szombathelyiek keretében az MTK elleni összecsapáson. A találkozót – amelyet a Hungarysport élőben közvetített – a vendégek kezdték jobban. Leginkább Paradžik és Kinser hatékonyságával tett néhány pontos előnyre a vasi alakulat. A szett követén aztán több hibát is vétett a Haladás, amelyet a rutinos fővárosi csapat nem hagyott büntetlenül és ezzel behúzta az első szettet is. A második játék szinte lekopírozta az elsőt, annyi különbséggel, hogy ezúttal végig a vendégek vezettek, egészen a hajráig.

Ekkor Legrosék rendezték soraikat és megfordították az állást, amivel kettőre nőtt az MTK előnye. Az utolsó szettre már hitehagyottá váltak a szombathelyiek, így megnehezíteni sem tudták a hazaiak dolgát. Két győztes mérkőzés után szenvedtek vereséget a zöld-fehérek, akikre komoly megmérettetés vár a következő fordulóban is.

Mucsi Péter: Nagyon erős MTK-val találtuk szembe magunkat, akik jól, taktikusan és felkészülten játszottak, megtalálták a gyengébb pontjainkat. Természetesen a hibáinkkal mi is tisztában vagyunk, és igyekszünk ezeket kijavítani a jövő hétvégéig.

MTK – HUNGAST-Haladás Szombathely
3-0
(20, 24, 16)

Haladás: Bagyinka, Reljić, Kinser, Kalman, Pető, Paradžik.
Csere: Farkas B. (liberó), Bokor, Wruck.
Vezetőedző: dr. Mucsi Péter.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!