Szombaton a Debrecent látja vendégül az AVUS. Ősszel 16-10-re győztek a kelet-magyarországiak. A bajnokság tabellájára tekintve azt láthatjuk, hogy a vasiak 6 ponttal a 7., a debreceniek 13 ponttal az 5 helyen tanyáznak.

A klub honlapjának nyilatkozó Matajsz Márk vezetőedző elmondta, hogy egy héten belül ez már a harmadik meccs lesz.
Fáradtak a fiúk, itt fáj, ott fáj nekik, de bízom benne, hogy az esti találkozóra mindenki összekapja magát. Számunkra az első osztályban valamennyi találkozó kőkemény, a Debrecen papíron jobb, fizikálisan erős, dinamikus, gyors csapat, mely előszeretettel alkalmazza a gyors lefordulásokat. Lévai Márton személyében remek kapusuk van és centerposzton is erősek. Nekünk a védekezésünk kell rendbe tenni, és szeretnénk egy jó és élvezetes meccset játszani, és minél tovább állni a sarat – tette hozzá Matajsz Márk.

Honlapunk az AVUS két meghatározó játékosától érdeklődött az esélyekről.

Leginkább abban bízom és azt szeretném, ha tovább tudnánk építeni a játékunkat. Nyilván nagyon örülnénk neki, ha ez pontszerzéssel is párosulna a nagyon erős Debrecennel szemben – nyilatkozta Horváth Alex.

 

 

Úgy érzem, hogy megcsíphető a Debrecen, de ahhoz hogy pontot szerezzünk, vért kell majd izzadnunk – ezt pedig a másik rutinos játékos, Kutasi Rómeó nyilatkozta nekünk.

A szombat este 18 órakor kezdődő csata eredményének alakulását nálunk élőben követheti.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!