Srecko Sekulovic vezetőedző szerint nehéz meccs vár a sárga-feketékre Kaposváron. A bajnoki tabella 9. helyén álló somogyiakhoz látogat szombaton a Falco.
Azt gondolom, hogy nagyon nehéz lesz Kaposvárott, Fekete Ádám csapata jó hazai pályán és minden bizonnyal jól jött nekik a legutóbbi, Sopron felett aratott győzelem is. Dunn, Gibbs, Ivosev és Hendlein sokat jelent számukra. Nálunk Borisov még nem tud teljes értékű munkát végezni, sajnos Perl Zoli is kisebb sérülést szenvedett a szerdai edzésen, rajtuk kívül Durázi és Dancsecs kisebb sérüléssel küzd. Nehéz lesz, mert lehet, hogy rövidebb lesz a kispadunk. Komolyan oda kell figyelnünk, kiválóan kell már az 1. perctől kezdve védekeznünk, meg kell fognunk kulcsjátékosaikat, emellett jól kell szednünk a lepattanókat is – fogalmazott a klub honlapjának adott interjújában Sekulovic mester.

A Kaposvár – Falco meccs szombaton 18 órakor kezdődik, a meccset a hungarysport.hu élőben közvetíti.

Kucsora Csaba várakozásairól szóló videó-interjút pedig itt nézhetik meg.

*

Október végén nagyven pontos sikert aratott Debrecenben a Körmend. Ezzel az eredménnyel alighanem kiegyeznének a vasi szurkolók most is. Ugyanakkor azóta Sebastian Koch távozott a Rába-parti városból, míg Kevin Dillon érkezett Gasper Potocnik csapatába. Mindkét csapatnak nagyon kell a győzelem.

A piros-feketék szeretnének tapadni az éllovas Szolnokra, valamint megtartaná lépéselőnyét a Falcóval és az Albával szemben. A DEAC gárdája pedig a kiesést szeretné elkerülni, s már óriási a versenyfutás a MAFC, a Sopron, a Jászberény, valamint a hajdúsági együttes között. A vendégek mesterének gondját szaporítja, hogy Farkas és Lilov sem léphet pályára a találkozón, ami tovább növelheti a hazaiak győzelmi esélyét.

Egis Körmend – DEAC
2018. február 2. – 18:00

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!