Talán a legvérmesebb álmokban sem történhetett volna meg, amit véghez vitt a Cavs az átigazolási szezon utolsó óráiban. Bár szükség volt a keret frissítésére, ekkora mozgásra senki nem számított.

Jae Crowder és Derrick Rose Utahban, míg Iman Shumpert Sacramentóban folytatja pályafutását. Ellenértékként a Kingstól George Hill-t, A Jazztől Rodney Hood-ot kapta a Cavs. Sacramentóban folytatja a tranzakció értelmében Joe Johnon is, valamint a Cavstől a Heat 2020-as második körösét, valamint 3 millió zöldhasút is kaptak.

Második köröst kapott a Cavaliers a Miami Heat-től, cserébe visszakapták régi-új ikonjukat, Dwayne Wade-et. Hiába került össze az egykori nagy trió két élharcosa, ezúttal csúfos bukás lett a közös munkájuk.

A Cavs színeiben folytatja pályafutását Jordan Clarksont és Larry Nance Jr. A Lakers cserébe megkapta az idei első körös Isaiah Thomast valamint Channing Frye-t. Ezzel a lépéssel a kaliforniai együttes Clarkson szerződésének felszabadítása volt a cél, míg a túloldalon James király maradását tűzték ki célul.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!