ITT már megírtuk, hogy szombaton Mórahalom volt a helyszíne a kötélugrók országos csapat-, és páros bajnokságának. Időközben hazaérkeztek a szombathelyi versenyzők, és Bánhegyi Attila klubelnök már tájékoztatott is az eredményekről.

Gyermek kategóriában Nagy Lotti, Baumgartner Luca, Papp Virág, Halmosi Dézi és Gyurkó Gloria valamennyi versenyszámban a dobogó tetejére állhatott, így az összetett versenyt is megnyerték. Párosban hibátlan gyakorlatot és remek gyorsaságit mutatott be Baumgartner Luca és Nagy Lotti, az összetettben a 2. helyen a Papp Virág-Gyurkó Gloria duó végzett. A gyorsasági egyéni, kétköteles futásokban és gyakorlatokban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a csapat – fogalmazott Bánhegyi Attila. aki azt is hozzátette, hogy összességében mindenki kitett magáért!

Felnőtt összetett versenyben Komlósi Kata, Nagy Lola, Simon Tira, Varga Flóra kétköteles produkciója közönségsikert aratott, ez a harmadik helyre volt elég. Gyorsasági két kötélben 526 lépéssel nyertek. Páros összetettben Simon Tira Varga Flóra nyert. Kétköteles összetett versenyben a csapat a 2. helyen végezett.

A verseny krónikájához tartozik, hogy érmeket csak az  összetett eredményekért osztottak, a részeredményeket oklevéllel díjazták.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!