Elég volt egy jól elkapott pillanat, amit megörökítettek a magyar teniszezőről és máris egy világ megjegyezte a nevét. A válogatott oszlopos tagja néhány napja lépett pályára a Davis-kupában és a mérkőzés szünetében egy hostess vigyázta pihenését Fucsovicsnak. Erről készült egy fotó, amely bejárta a világot és hozott egyszerre világhírt a képen szereplőknek.

Fucsovics Márton amúgy is jó évet fut eddig, hiszen Roger Federerrel is komoly mérkőzést játszott, ezúttal pedig egy vicces pillanat miatt jegyzik a nevét a krónikások. Azonban a szőke hölgyet eddig talán csak szűkebb hazájában ismerték – eddig…

When you want to play tennis but there is 'two' much distraction :p Credits: Praveen C

Közzétette: Troll Tennis – 2018. február 4.

Néhány óra leforgása alatt ugyanis a felvétel felkerült a tenisz sportággal foglalkozó közösségi oldalra, az alábbi idézettel: „Mikor teniszeznél, de két dolog elvonja a figyelmedet…” Ezután kutatták fel a szurkolók az addig ismeretlen modellt. Luna Stevens Belgiumban él és a szépségiparban dolgozik. Párja jelenleg hazája labdarúgó bajnokságában játszik, a Zulte Waregemben és az utánpótlás válogatottban is számításba veszik Sandy Walsht.

Ha eddig a párkapcsolatuk a férfi ismertségéről szólt, akkor a Davis-kupa óta Luna Stevens lepipálta, ugyanis megtöbbszöröződött követőinek száma a Twitteren és a Facebookon is.

Permanently in love with you | Lingerie set by @loungeunderwear

Luna Stevens (@lunastevens1) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!