Szombathely, AVUS-uszoda, 150 néző, OB I-es mérkőzés, A csoport, vezette: Bereczki, Dodog.

AVUS: KOVÁCS B. – Ukumanov 1, Kiss Cs., Takács, BASARA 3, GARANCSY 3, Polovic. Csere: Galambos G., EKLER B. 2, Baj, Kutasi, Hajmási, Kurucz. Edző: Matajsz Márk.

UVSE: Laboncz – Korényi, Major, Keresztúri, Baksa 1, Tóth Z. 1, Vogel 1. Csere: Knézy 1, Rábavölgyi, Korbács, Dala, Szentesi, Németh D. Edző: Németh Zsolt.

A meccs jegyzőkönyve ITT érhető el!

Magabiztos győzelmet aratott az AVUS, szép volt, szombathelyi fiúk!

4. negyed: az utolsó játékrész küzdelmes csatát hozott, de gól már nem esett. 

3. negyed: újra jól kezdett az AVUS, Basara akcióból növelte az előnyt, 8-4, a negyed végén már saját maga 3. és a csapat 9. gólját szerezte, szerintem eldőlt a meccs, 9-4.

Szünet.

2. negyed: az 1. perc végén Garancsy növeli az előnyt, 4-1. Emberelőnyből Knézy szépített, 4-2, majd Baksa is emberfórból talált be, 4-3. Tóth Zoltán egyenlített ki szinten emberelőnyös helyzetből, 4-4, majd Ekler már 2. gólját szerezte akcióból, 5-4. Ezután Basara emberelőnyből szerzett újra vezetést, majd Garancsy büntetőből hízlalta a fölényt, 7-4.

1. negyed: Alig telt el egy perc, Ukumanov vezetést szerez, 1-0, a negyed közepén Garancsy is betalált, 2-0. Az első játékrész végén emberelőnyből Vogel szépített, 2-1, de az utolsó másodpercekben Ekler is betalált még akcióból, 3-1.

Nem is gondolunk más kimenetelre, mint a győzelemre. Keményen készültünk az Újpest játékából, a kellő edzésmunka is bennünk van. A hazai közönség pedig mindig plusz motiváció, éhesen várjuk a találkozót – így várta az UVSE elleni meccset Takács Kristóf.

18.55 – Jó estét és hazai gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves olvasónknak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!