Másfél perc – ennyi időre volt szüksége a Swietelsky-Haladásnak ahhoz, hogy elvegye a hazai szurkolók optimista hozzáállását a futsal Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóján. Turzó József együttese ugyanis rendkívül elszánt és harcos volt már a kezdő sípszótól kezdve. Andersson gólját követően több helyzetet dolgozott ki a Hali és fokozatosan nőtt az ELTE-BEAC feje fölé. Azonban akadt dolga a vendégek kapusainak Matyinak és a második játékrészben Gyimesinek is. A szombathelyi utánpótlás minőségét jól mutatja, hogy a hálóőrök mellett Péter is nagyban hozzájárult a szombathelyiek kiütéses sikeréhez. Az első 20 percben potyogtak a gólok, hiszen a sérüléséből visszatérő Hegyesi, valamint Dróth mellett beköszönt Vidák Balázs is.

Góllal tért vissza sérüléséből Hegyesi Zsolt

A második játékrészben igyekezett Turzó József minden játékosának lehetőséget biztosítani, valamint új taktikai elemek kipróbálására, begyakorlására is volt lehetőségük a vendégeknek. A fővárosiak hősiesen küzdöttek, azonban a szenzációsan védő kapusoknak köszönhetően a becsületgól sem jött össze. A találkozó lezárásaként Péter Ábrahám duplázott és alakította ki a 0-8-as végeredményt. Összesítésben 18 rúgott és 2 kapott góllal menetelt a legjobb négy közé a Haladás. A Magyar Kupa Final Fourt mácius 3-án és 4-én rendezik Nyíregyházán.

ELTE-BEAC – Swietelsky-Haladás
0-8
(0-7)

Haladás: Matyi, Gyimesi (kapusok) – Hajmási, Márkus, Öreglaki, Andersson, Sipos G., Hegyesi, Péter Á., Michel Melo, Dróth, Vidák, Bencsik.
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Andersson 2, Péter Á. 2, Hegyesi, Vidák, Dróth, Michel Melo.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!