ITT már megírtuk, hogy hazaérkeztek a sikeres edzőtáborozásból a Dobó SE kiváló kalapácsvetői, villáminterjú-sorozatunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy sikerült Németh László és Németh Zsolt tanítványának, Gyurátz Rékának a 2 hetes potschefstroomi edzőtábor.

A szombathelyi kalapácsvető hölgyek kiválósága, Gyurátz Réka mind technikailag, mind méterekben előbbre tart, mint tavaly az év hasonló időszakában. A 21 esztendős sportoló 69 méter környékét ostromolja, amit az országos bajnokságon már szeretne túldobni.

 

 

Azt gondolom, hogy nagyon jól sikerült a dél-afrikai 2 hét, kiváló idő volt, megúsztuk az esőket, mindig akkor esett, amikor mi nem edzettünk, Előrébb tartok én is, mint tavaly az év hasonló időszakában, méterekben és technikailag is. 69 méter környékét ostromolom, ami annak is köszönhető, hogy stabilabb a technikám. Az egy hét múlva megrendezendő téli országos bajnokságon szeretnék újra nyerni, stabilan versenyezni, bár engem sokkol még a hideg, de igyekszem a legjobbamat elővarázsolni majd – összegezte dél-afrikai edzéseinek tapasztalatait Réka, aki a válaszok közben még a kalapácsot is letakarította, rendbe rakta, lefestette.

A február 24-i Téli Dobó Országos Bajnokságot a Sugár úti Atlétikai Centrumban rendezik meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!