Óriási pofonokat osztanak március 11-én az Aréna Savariában, ahol profi K1, MMA és ökölvívó mérkőzéseket szerveznek. A gálán Magyarország és Ausztria legkiválóbb harcosai lépnek ringbe tisztelegve a 1848/49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt.

A Nemzetek Csatájának is beharangozott rendezvénynek egyik főszervezője a Marcus Vagyonvédelmi és Biztonsági Kft., amely sok hasonló sportgálát hozott el a vasi megyeszékhelyre és a környező megyékbe is. Őze Balázs ügyvezetőtől azonban megtudtuk, hogy nemcsak szervezőként vesznek részt a munkálatokban, hanem biztosítják a programsorozat zavartalan végrehajtását is. Ráadásul új oldaláról is bemutatkozott a Marcus, amelyre korábban talán még nem volt példa Magyarországon.

– Mivel a küzdősport nagy rajongói vagyunk, így sokat nem gondolkodtunk, amikor lehetőségünk nyílt egy klub megalapítására – mesélte Őze Balázs. – A Marcus színeiben több versenyzőnk már elindult a magyar bajnokságban és nagyon jó eredményeket értünk el. A célunk, hogy töretlenül fejlődhessünk és nagyobb reflektorfényt kapjon ez a csodálatos sportág is.

Erre minden esély meg is van, hiszen március 11-én Fight Arénává válik a Savaria Aréna. Az ökölvívás mellett K1 és MMA összecsapások is várják a küzdősport szerelmeseit.

(Címlapképünkön Szili István látható, aki az est főmérkőzését vívja majd a gálán.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!