A sereghajtó Mezőkövesd-Zsóry FC vendége lesz az OTP Bank Liga 22. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A Mezőkövesd 20, a kilencedik Haladás 23 pontot gyűjtött eddig és menekülni akar a kieső zónából.

– Tisztában vagyunk a találkozó tétjével, tudjuk, hogy kemény mérkőzés előtt állunk. Noha a borsodiak az utolsó helyet foglalják el a tabellán, ennél jóval többre képesek. Ráadásul felszállóágban vannak, jól kezdték a tavaszt, és összesen már hat meccs óta veretlenek. Persze nekünk is van mire alapoznunk, tudjuk, mit akarunk játszani, tudjuk, hogyan valósítsuk meg, ennek köszönhetően – talán nem nagyképűség, ha azt mondom – képesek vagyunk minőségi futballra. Nehéz sorozat előtt állunk sok idegenbeli összecsapással, de én mindig csak a soron következő meccsre koncentrálok, azt akarom megnyerni. Most a mezőkövesdit – nyilatkozta a klub honlapjának, a haladas.hu-nak Michal Hipp vezetőedző.

A várható zöld-fehér összeállítás: Király – Schimmer, Wils, Kolcák, Bosnjak – Jagodics, Kovács – Mészáros, Rácz, Halmosi – Ramos.

Hipp mester a továbra is sérült Grumics Miroszlav, Tóth Máté és Petró Balázs játékára nem számíthat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!