Vasárnap az Aréna Savariába ingyenes MMA, K1 és ökölvívógálára várnak minden sportbarátot. ITT élőben is megnézheti!

 

Az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 170. évfordulójának tiszteletére kivel is mérhetné össze erejét a magyar haderő, ha nem az osztrák bunyósok legnagyobbjaival. Második alkalommal rendezik meg a nagyszabású MMA, K1 és ökölvívó gálát – stílusosan Szombathelyen – az Aréna Savariában. A gálára a belépés ingyenes lesz, a program pedig óriási pofonokat garantál, hiszen szorítóba lép Szili István bokszoló, Nagy Fruzsina MMA bunyós és Polgár Ádám K1-es is.

Szombaton a mérlegelésnél már szemügyre vehették egymást a mérkőző felek és nem maradhatott el az ilyenkor szokásos “kóstolgatás” sem. Igaz a java még hátra van, hiszen hogy ki a jobb, csak a vasárnapi gálán derül ki.

Tóth Csaba és Varga Zoltán főszervező mellett Őze Balázs, a Marcus Vagyonvédelmi és Biztonsági Kft. ügyvezetője is keményen dolgozott, hogy megvalósuljon ez a kiváló sportrendezvény. A program egyébként rendkívül színes, hiszen nemcsak pofonok csattannak majd, hanem jótékonysági véradást is szerveznek a Markusovszky kórházzal karöltve. Erre vasárnap délután 14 órától kerül sor és a szervezők minden véradót megvendégelnek a gálán egy pohár sörrel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!