A Haladás amerikai légiósa sérülését követően csapata erőssége volt a legutóbbi mérkőzésen.

A középszakasz során talán a legfontosabb és egyben legnehezebb feladata előtt áll a HUNGAST-Haladás női röplabda csapata. Dr. Mucsi Péter tanítványai a legutóbbi fordulóban 3:0 arányban győzedelmeskedtek a Palota RSC ellen, ehhez pedig még egy órára sem volt szüksége a szombathelyieknek. Ott volt a pályán Nicole Kinser is, aki remekül játszott, pedig a center kisebb sérüléssel is bajlódik. A győzelem azonban nemcsak fizikaliag, hanem lelkileg is doppingolja a zöld-fehéreket.

Így van ezzel a csapat amerikai légiósa Nicole Kinser is, aki elégedett volt a Palota elleni mérkőzésen mutatott játékkal:

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy a korábbi hullámzó játékunkat le tudtuk vetkőzni. Hullámvölgyek ezúttal is akadtak, de sikerült felülkerekednünk ezeken és nem engedtük ki a mérkőzést a kezünkből. Az örömömet az csak fokozza, hogy a sérülésemből szép lassan felépültem és teljesítményemmel magam is hozzájárulhattam a 3:0-ás sikerhez. A Gödöllő ellen is hasonlót várok, nagyon szeretnénk legyőzni őket. Ha kell, akkor idegenben.

Erre már nem kell sokat várni, hiszen szombat délután a Gödöllő otthonában lép pályára a Haladás – minden bizonnyal Nicole Kinserrel a soraiban.

Gödöllő – HUNGAST-Haladás
2018. március 10. – 17:00

(címlapképünk a Haladás egyik korábbi mérkőzésen készült.)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!