ITT számoltunk be ÉLŐ közvetítésünkben az AVUS tatabányai sikeréről, emlékeztetőül:
Tatabánya-AVUS 7-9 (2-1, 0-2, 2.4, 3-2)
Tatabánya: Jászberényi – Katonás 1, Francsics 1, Kuncz, Hoppál 1, Kalanovics 1, Szentesi 1. Csere: Szabó, Márkus, Kolozsi, Martin 2, Máthé. Edző: Szolnok István.
AVUS: Horváth A. – Polovic, Ekler B. 2, Takács 1, Kiss Cs., Ukumanov, Garancsy 4. Csere: Baranyai, Baj, Juhász M., Hajmási, Kurucz 2. Edző: Matajsz Márk.

És most jöjjön 2 szombathelyi játékos véleménye a bravúros győzelemről.

Takács Kristóf: mindenki boldog, megérdemelten nyertünk. A medencében azt kaptuk, amire számítottunk. Statikus centerjátékra épülő taktikájuk van, ezt aránylag jól tudtuk semlegesíteni. A védekezésünk minden fronton jól működött, ez volt a kulcsa a győzelemnek.

 

Kurucz Barnabás: az elején kevés gólon tudtuk tartani a Tatabányát, majd a második félidőben már kettő góllal vezettünk. A Csabi kiállítása után szerintem kicsit mindenki megijedt, de sikerült felül kerekedni a helyzeten. Ezek után rólam fújtak egy négypercest és ott éreztem igazán, hogy meglehet a mérkőzés. Fantasztikusan játszottunk és 8-6-nál sikerült egy távoli bombával bevenni az ellenfél kapuját. Itt már szerintem elkezdte érezni a csapat, hogy megvan.

Az AVUS március 17-én ugrik legközelebb medencébe, az aligátorok Szombathelyen fogadják majd a Szentes csapatát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!