ITT már megírtuk, hogy Horváth Marcell címmeccset vív vasárnap délután Dunaföldváron, most a Shukothai Team ringbe lépő többi szombathelyi kívülállójáról olvashatnak.

Horváth Győző csapatának nagy része bokszban versenyez, Hadászi Gábor első profi meccsén lép kötelek közé, Virág Tamás, aki általában kick light, illetve K1 szakágban versenyzett, most szintén bokszolni fog, akárcsak Iratossy Attila és Komonczky Benjamin is. Utóbbinak szintén a vasárnapi lesz az 1. profi bokszmeccse. Ugyancsak bokszol majd Kolompár Kitti, aki ezúttal egy bosnyák ellenféllel nézhet farkasszemet. Érdekesség, hogy Kitti Spanyolországba kapott meghívást, ott szerepel majd egy profi boksz gálán. Iváncsics Péter Csaba K1-ben mutathatja meg kvalitásait.

A vasárnap 15 órakor kezdődő gála eredményeiről sportoldalunkon tájékozódhat majd.

A Sukothai Team felkészülését a dunaföldvári gálára ezúttal a Miell Quality Kft. és a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány támogatta.

A Horváth Győző tervei között szerepel, hogy a küzdősportolóknak 2 napos Nyílt Európa Kupát szervezne Szombathelyen. Az álmokat sok jó visszajelzés követte már eddig is, hamarosan pedig jöhet a megvalósítás.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!