Az AVUS – Szentes meccset ITT közvetítettük élőben, most a csodálatos győzelem utáni nyilatkozatokat tesszük közzé.

Juhász Tibor AVUS-elnök: ilyenkor csak örülni tudok, csak örülni lehet. Amikor elkezdtük jó pár évvel ezelőtt Szombathelyen építeni a vízilabdát, akkor is erre vágytam, ma sikerült, de hétfőtől már a szegediek elleni meccsre készülünk és a rájátszásra még erősítenünk is szükséges.

 

 

Matajsz Márk vezetőedző: maximális dicséret illeti a csapatot, hiszen minden megbeszélt taktikai elemet végrehajtottak a srácok. A taktikai fegyelem csillagos ötös, a támadásban szerzett 11 gól önmagáért beszélt, a kapott 6 gól pedig boldoggá tesz. Kapusunk kiválóan védett, ez nagy biztonságot adott, emellett rengeteg blokkot is bemutattunk, igazi csapatként működtünk.

Azzal, hogy ezt a nagyon jó szentesi csapatot legyőztük 5 góllal, azt érzem, hogy hétről-hétre, meccsről-meccsre fejlődünk, jó úton haladunk, de hétfőn már a Szeged elleni csatára koncentrálunk. Nem lesz egyszerű, hiszen a tét a mi vállunkat nyomja majd és a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ha azonban így játszunk, akkor nem lehet probléma egy hét múlva sem.

Az AVUS felnőtt vízilabdázói továbbra is az 5. helyen állnak az alsóházi rájátszásban. Matajsz Márk ,,fiai” legközelebb a Szeged ellen ugranak medencébe, érdemes lesz tehát március 24-én is kilátogatni az AVUS új medencéjéhez.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!