ITT már olvashattak a Téli Dobó Európa-Kupáról, hiszen Réka és Bence győztes dobását is élőben közvetítettük. Azóta a bajnokok hazaérkeztek és már itthon készülnek a tavaszi atlétikai versenyekre.

Ezt az alkalmat használta ki Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője is, aki csütörtökön meglátogatta az EK-győztes sportolókat és elbeszélgetett a sikerkovácsokkal, Németh Zsolt mesteredzővel és Németh László edzővel, valamint Horváth Vilmossal, a Dobós SE elnökével is.

 

A Sugár úti Atlétikai Centrumban, a legendás dobópápa, Németh Pál szobra előtt gratulált és a jövőben is erős akaratot és szép sikereket kívánt Hende Csaba a győzteseknek és a helyezetteknek, de a többi jelenlévő fiatal dobóatlétát is jó eredmények elérésére buzdította. Sportoldalunknak Hende Csaba elmondta, hogy nyomon követi a Dobó SE versenyzőinek eredményeit és nagyon fontosnak tartja, hogy a legjobbaknak személyesen is gratuláljon.

 

A helyszínen Gyurátz Réka sportoldalunknak nyilatkozott.
– Nagyon fontosnak tartom, hogy elismerjék munkánkat és sokan szurkoljanak nekünk Szombathelyen. Megtisztelő, ha a politikusok is elismeréssel szólnak rólunk, bízom benne, hogy a májusban megrendezendő kingstoni nemzetközi pénzdíjas versenyen is sikert hozok majd klubomnak, városomnak. Jó formában vagyok, az időjárás lehetne jobb is, de a március 31-én kezdődő dél-afrikai edzőtáborban valószínű, hogy az időjárási feltételek is optimálisak lesznek és tovább javulhatok – emelte ki Gyurátz Réka.

Az ugyancsak EK-győztes Halász Bencének is jól esett gratuláció.
Természetesen én is örülök, ha sokan követik a pályafutásomat és elismerik a versenyeredményeimet. Legközelebb igazán fontos versenyen majd május 20-án, Osakában lépek dobókörbe. Akkor szerepelek majd idén először a ,,nagy színpadon”, a világ legjobb felnőttjei között. Szeretnék addig stabilan 75 méter fölé jutni és Japánba is kiválóan szerepelni – mondta el kérdésünkre Halász Bence.

A Dobó SE kiválóságai március 31-én még egy házi versenyen összemérik tudásukat, majd elutaznak Dél-Afrikába a tavaszi edzőtáborba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!