A sereghajtó együtteshez látogatott a Haladás csütörtök este. A rájátszás második fordulójában a vendégek voltak az esélyesek, azonban a Bőny csapatában igaz nagyágyúk voltak. Balikó Milán korábban az utánpótlás válogatottban is bemutatkozott, míg futsal játékosként a Göcsejt is erősítette. Rajta kívül ott volt a keretben Harnisch Ákos és Lódi Tamás, akiket szintén nem kell bemutatni a honi futsal szurkolóknak.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban és már a hatodik percben egy átlövést követően a vezetést is megszerezték. Ezután megrázta magát a Haladás és öt perc alatt, öt gólt szereztek a szombathelyiek. Horváth Péter átmentette az Aramis elleni formáját, mert ezúttal is duplázni tudott.

A csapatkapitány mellett Bencsik, Hajmási és Öreglaki is betalált. Nem szabad elhallgatni, hogy Dróth Zoltán több gólpasszal jelezte mesterének, hogy Ő is válogatott formában van. A félidő hajrájában a hazaiak kapusa a kiállítás sorsára jutott- Az eredmény kozmetikázása és a szünet után taktikált váltott a Bőny és vészkapussal próbált operálni – inkább kevesebb, mint több sikerrel, így lényegében öt perc alatt döntésre vitte a találkozót a Haladás és aratott magabiztos sikert. Győzelmének köszönhetően továbbra is tartja listavezető pozícióját a vasi egyesület.

Bőny-SZAVILL Consulting – Swietelsky-Haladás VSE
4-7
(2-5)

Haladás: Sásdi, Matyi, Gyimesi (kapusok) – Andersson, Michel Melo, Dróth, Bencsik, Öreglaki, Horváth P., Németh P., Márkus, Hajmási, Vidák.
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Harnisch 2, Nyíregyházky, Vas illetve Horváth P. 2, Hajmási, Bencsik, Öreglaki, Michel Melo

Kiállítva: Balikó (Bőny)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!