A Box Wienna Team által rendezett gálán a Sukothai Team tagjai, Horváth Győző tanítványai is megmutatták tudásukat.

– Tudni kell, hogy alapítványunk, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány aktívan részt vesz a versenyekre való kijutás biztosításában és, ha kell segítünk a felkészülésben is – tájékoztatta sportoldalunkat Horváth Győző, aki Tóth Balázs és Virág Tamás küzdelméről is beszámolt.

 

 

 Mindkét szombathelyi fiú tarolt, a 80 kg-os Hobbisták között induló Tóth Balázs pontozással verte meg az osztrák Martin Pomper nevű harcost, míg Virág Tamás K.O-val győzte le a Wienna Boksz Team színeiben induló Nihad Askalanit a +90 kg-osok között.

 

 

Érdekesség, hogy a küzdelmeket élőben közvetítette az egyik televíziós társaság – tette hozzá a közismert szombathelyi ketrecharcos és edző.

 

 

 

A Sukothai Team versenyzőinek nemzetközi szereplései folytatódnak, a jövő héten Kolompár Kitti lép a kötelek közé, a helyszín Spanyolország lesz.

Lassan Horváth Győző is megszerzi a profi box licenszet és a tervek szerint még az idén 2 alkalommal indul majd kick boxban, a többi úgy néz ki, hogy profi box meccs lesz, mint mondja, szeretné kihívni az osztrákok veretlen nehézsúlyú harcosát.

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!