Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi középszakasz 7. fordulójában a Pécs a listavezető pozícióból, míg a szombathelyi pólósok az igen előkelő 4. helyről várják a folytatást. A végső helyezés szempontjából is fontos meccs előtt két szombathelyi kulcsjátékost kérdeztünk az esélyekről.

Horváth Alex: az elmúlt hetek kiváló teljesítményeinek köszönhetően elérhető számunkra akár a 9-12. hely, ezért ennek tudatában készültünk a következő, pécsiek elleni meccsünkre. Esti ellenfelünk nagyon jó csapat, talán a legerősebb az alsóházban, így nyilván nem mi vagyunk a mérkőzés első számú esélyesei, ugyanakkor már nem egyszer sikerült megborítanunk a papírformát. Miért ne történhetne meg akar ez Pécsett is?

Takács Kristóf: számomra az ismerősök miatt mindig különleges a pécsiek ellen szerepelni, de nem tulajdonítok külön jelentőséget ennek. Tisztában vagyunk vele, hogy az alsóházi listavezető otthonában nem mi vagyunk a meccs esélyesei, ettől függetlenül próbálunk helytállni. A héten edzőtáborban is voltunk Budapesten, így egy kicsit kizökkentünk a pihenőből. A prioritás számunkra azonban a Tatabánya elleni jövő heti hazai meccs lesz.

Az alsóház 7. fordulójában a PVSK-Mecsek Füszért – AVUS meccs 19 órakor kezdődik a Pécs-Abay uszodában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!