A Magyar Asztali-labdarúgó Szövetség égisze alatt immár 7. alkalommal rendezték meg a Vas megyei bajnokságot, amelyre a legnagyobb nevek közül többen is részt vettek. A táplánszentkereszti iskola tornatermében 28 asztalon zajlottak a mérkőzések. A legtávolabbi versenyzők Erdély szívéből, Marosvásárhelyről érkeztek azzal a szándékkal, hogy elhódítsák a trófeákat. Az érmek és az elismerés mellett ranglista pontokért is zajlott a küzdelem és a szurkolók szoríthattak többek között a Vasi Gombfoci Egyesület színeiben versenyző, TOP10-es játékosért Debreczy Istvánért is.

52 felnőtt sportoló mellett a feltörekvő utánpótlás is képviseltette magát 4 versenyzővel. Az idősebben 11, míg a fiatalok 6 fordulóban döntötték el a végső helyezéseket. A kiváló szervezésű bajnokságot többen a helyszínen követték az összecsapásokat, amelyek rendkívül szórakoztatóak és magas színvonalúak voltak.

Benkő János, a Vasi Gombfoci Egyesület elnöke valamint a verseny főszervezője örömét fejezte ki, hogy Vas megye erre a hétvégére a magyar szektorlabda fővárosává vált és reményének adott hangot, hogy jövőre is megrendezésre kerül a bajnokság, akkor már nyolcadik alkalommal.

Főverseny:
1. Szendrey Tibor Dőke Komló
2. Horváth Imre Józsefváros
3. Szatmári Tamás Testvériség
4. Pákai György Testvériség
5. Rákos Norbert Szeged
6. Fülöp Elemér Dőke Komló
7. Ifj. Farkas Gábor Szeged
8. Bottyán Zoltán Benfica Mundial

2. osztály
1. Papp-Takács Sándor Szeged
2. Trecskó János Dőke Komló
3. Mészáros György Ujkori Táltosok

3. osztály
1. Kondor Gábor TESTVÉRISÉG
2. Böcskei Imre SMAFC
3. Serák György VGE

4. Osztály
1. Horváth Sándor VGE
2. Rácz Ferenc MTK
3. Illés Péter VGE

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!