A mérkőzés sorsdöntő, hiszen, ha nyer Matajsz Márk csapata, akkor a Szentes – Vasas meccstől függ, hogy a rájátszás során a 9-12. helyért vagy a 13-16. helyért küzdenek-e tovább. Tatabányán 7-9-re nyert az AVUS. Két hazai kulcsjátékos nagyon bizakodó.

Horváth Alex: Nagyon kemény, brusztos mérkőzést várok, ami remélhetőleg győzelemmel párosul. A Tatabánya csapatát lassabb, de fizikálisan sokkal erősebb és rutinosabb játékosok alkotják, akik ellen a védekezés lesz a kulcs! Ha sikerül őket kevés gólon tartani, mint tettük azt idegenben is, akkor ismét megszerezhetjük a győzelemért járó 3 pontot!

 

Takács Kristóf: A héten frissítő jellegű edzéseink voltak, inkább a labdára és taktikára helyeztük a hangsúlyt. Remélem, hogy ez meghozza az eredményt és kellően kipihenten, koncentráltan tudunk hozzáállni az esti meccshez. Úgy érzem, hogy felkészültünk belőlük, bizakodva várjuk az összecsapást!

 

Az AVUS – Tatabánya meccs szombaton 17 órakor kezdődik. Érdemes lesz kijönni és szurkolni az aligátorok új medencéjéhez!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!