A női extraliga osztályozó harmadik felvonása következik csütörtök este Somogy megyében. Az 1. MCM-Diamant Kaposvár ellenfele a Hungast Haladás csapata lesz, amely legutóbb hazai környezetben egalizált a három győztes mérkőzésig tartó párharc során. Mucsi Péter tanítványai három szettben múlták felül aktuális ellenfelüket. Nem meglepő módon mindkét gárda vezetőedzője győzelmet remél a következő derbitől.

Zarka Péter, a Kaposvár vezetőedzője: Sajnos nem úgy sikerült a szombathelyi fellépésünk, mint szerettük volna. Sok ki nem kényszerített hibánk volt, amelyet a Haaldás pontra váltott. Továbbá nem volt kellően agresszív a támadójátékunk, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Mindenképpen győzni szeretnénk hazai környezetben, azonban a fent említett dolgokban javulnunk kell.

Dr. Mucsi Péter, a Haladás vezetőedzője: Nagyjából ugyanazt játszottuk, mint Kaposváron, de ezúttal ellenfelünk többet hibázott. Mi pedig próbáltunk taktikusabban kijönni ezekből a szituációkból. Visszanéztük a Kaposvár játékát és próbáltuk hibára késztetni őket. Ezúttal támadásban érettebb produkciónk volt, reméljük sikerül átmenteni ezt a formánkat. Ahhoz mindenképpen egy mérkőzést nyernünk kell ahhoz, hogy a párharcot sikerrel abszolváljuk. Miért ne sikerülne ez mondjuk éppen csütörtökön?

Hasonlóan vélekedik Andrea Kalman, a zöld-fehérek szerb légiósa is. A tehetséges játékos a vasárnapi összecsapáson is meghatározó tagja volt csapatának és reményei szerint a következő szombathelyi mérkőzést már előnyből várhatják majd társaival.

Andrea Kalman, a Haladás szélsőütője: Először is köszönjük a szurkolóink támogatását, akik óriási segítséget nyújtottak nekünk vasárnap. Nagyon örülünk a győzelemnek, valamint annak is, hogy jól játszottunk. Bár az eredmény megtévesztő lehet, valójában kemény mérkőzés volt, amelyen mindenki hozzátette a magáét és olajozott gépezetként működtünk együtt. Ezúttal sikerült vert állásból behúzni egy elveszettnek hitt szettet. Nagyon bizakodó vagyok és titokban a lányok is reménykednek, hogy győzhetünk Kaposváron. 

1. MCM-Diamant Kaposvár – Hungast Haladás
2018. május 3. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!