Dömök Ákos nagyszerű példája azoknak a sportolóknak, akik egyszerre két sportágban is kiemelkedő eredményt értek el. A tehetséges birkózó már letette névjegyét a Haladás színeiben, ezúttal viszont egy teljesen más területen is országos hírnévre tett szert.

A Marcus Team színeiben amatőr MMA bajnokságon vett részt a szombathelyi fiatalember és ha már kipróbálta magát, meg sem állt az aranyéremig. Több helyszínen és több mérkőzésen is bizonyítani kellett a versenyzőknek a rátermettségüket, de végül az április végén a győrszentiváni Magyar Amatőr MMA gálán biztosította be győzelmét Dömök Ákos, aki a 71 kilogrammosok mezőnyében indult.

Ezzel az aranyéremmel ugyanakkor magasra állította a mércét, hiszen a medál mellé jogot nyert az MMA-harcos arra, hogy részt vegyen a kontinensviadalon. A férfias küzdelmek szerelmeseinek pedig sokat nem kell várni, hiszen a bukaresti Európa-bajnokság június 16-án rendezik. Remélhetőleg ott is a legfényesebb érem kerül Ákos nyakába. Mi mindenesetre szurkolunk neki!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!