Az eredmény önmagáért beszél. A döntetlent ért el a Celldömölki VSE a férfi Szuperliga döntőjének első mérkőzését. A látottak alapján teljesen reális a pontosztozkodás. Sajnos a párosban a fiúk csak az első szettben mutatták meg tudásukat, ezt követően, ha szoros eredményekkel is, de a hazaiak jobban használták ki adogatásaikat. A következő három mérkőzésüket megnyerték a celldömölkiek, majd ezt követően ismét a hazaiak nyertek az egyéni játékok során. A végére izgalmassá vált a találkozó, hisz a hazaiak már 5:4-re vezettek, ekkor Szita felszívta magát és fölényes, magabiztos játékkal 3:0-ra verte ellenfelét. Ezzel alakult ki az 5:5 végeredmény, amely biztató a visszavágóra nézve, hiszen jövő kedden hazai környezetben léphet pályára a CVSE. A celli csarnok pedig mindenképpen előnyt jelenthet, amellyel a csapat mindenképpen élni kíván – legalábbis a játékosok elmondása szerint.

A mérkőzés végén a Hungarysport.hu tudósítójának Kohut István a hazaiak menedzsere az alábbiakat nyilatkozta: Várható eredmény született, kiegyensúlyozott csatát vártam a mérkőzés elején.6:4 ide vagy oda, esetleg 5:5, én pont ezt vártam. Játékosaink azt nyújtották amit tudnak, semmi meglepetést nem volt játékukban a számomra. A visszavágón is hasonló küzdelemre számítok.

Klampár Tibor edző: Sajnos a páros elment, döntő szett 9:7-nél volt, ha az megjön akkor azt mondom, hogy majdnem biztos, hogy megnyertük volna a mérkőzést. Így aztán nehéz volt, még jó, hogy a két srác, Fazekas és Szita győzött. Sajnos Kriston három hétig sérült volt, így csak egy meccset bírt, aztán begörcsölt. A további meccsein úgymond nem volt ott. Remélem, hogy a jövő héti visszavágón már jobb formában lesz. Természetesen győzelmet várok, minimum 6:4-es eredménnyel.

 

SK Vydrany – CVSE-Jufa Swietelsky
5:5
Szuperliga döntő első mérkőzés

Páros:
Fazekas-Kriston – Lelkes-Musko 2:3

Szita-Novata:3:1
Kriston-Musko:3:1
Fazekas-Lelkes:3:1
Kriston-Novata:1:3
Fazekas-Musko:3:0
Szita-Lelkes:0:3
Kriston-Lelkes0:3
Fazekas-Novata1:3
Szita-Musko:3:0

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!