Király Gáborral a Haladás Sport Bárban, dedikáláson találkoztunk.

Az elmúlt hetekben kiválóan szerepel a csapat. Szerinted hogyan tovább?
– Az elmúlt fordulókban értékes győzelmeket arattunk, a legutóbbi, Puskás Akadémia ellen megszerzett pontjaink pedig különösen jól jöttek, a hazai stadionunkat továbbra is védjük, itt még senki nem győzött le bennünket. Minden csapattag, így természetesen én is nagyon boldog lennék, ha minél előbb bebiztosítanánk NB I-es tagságunkat. Szerencsés esetben akár az erős középmezőnyben is végezhetünk, ez persze nemcsak a mi, hanem az ellenlábasaink teljesítményén is múlik.

 

A szurkolók is egyre inkább bíznak a csapatban…
– Szerintem a szurkolóinkkal sosem volt probléma. Jó a kapcsolatunk a drukkerekkel, annak idején szép számmal kísértek el bennünket Sopronba is. Buzdításuk mindig elkél, a Puskás Akadémia ellen pedig nekem is feltűnt, hogy 90 percen keresztül űzték, hajtották csapatunkat, így nagymértékben járultak hozzá a hazai győzelemhez.

Támadóink is egyre eredményesebbek, már nem a Hali rúgta a legkevesebb gólt.
– Nagyon kellenek a gólok valóban, a Puskás ellen már azt éreztem, hogy mindenképp csak mi jöhetünk le győztesen a pályáról, illetve, hogy hiába rúgna az ellenfél hatot, mi biztosan minimum hetet szereznénk.

 

 

Mikor lennél elégedett a Vidi elleni 90 perc után?
– Akkor leszek boldog, ha jó formában játszunk és a Puskás elleni meccshez hasonlóan jó teljesítményt nyújtunk majd Felcsúton is.

 

 

A Videoton – Haladás összecsapást szombaton 17 órakor kezdik a felcsúti arénában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!