Mint ismert a nemzetközi sajtóban egyre nagyobb témát szolgáltat, hogy a brazil Neymar azok után, hogy tavaly nyáron csillagászati összegért a PSG-hez szerződött az FC Barcelonától, máris továbbállhat a francia fővárosból, és ismét Spanyolország felé veheti az irányt. 

A félelmetes MSN csatártrió rettegésben tartotta Európát. Forrás: friss24.hu

A dolog pikantériája azonban, hogy egykori klubja legnagyobb riválisához, a Real Madridhoz tart, amivel kapcsolatban most a világ legjobbja is kifejezte nemtetszését.

„Borzalmas lenne Neymart a Realban látni, ő rengeteget jelent a Barcelonának. Nagyon rosszulesne, ha Madridba szerződne, és ezt a drukkereink is így érzik. Ezt elmondtam neki is…” – mondta Messi.

Az ötszörös aranylabdás argentin továbbá magáról is szótejtett…

„Nem akarok a történelem legjobbja lenni. Engem ez nem érdekel. Nem akarok első, második vagy harmadik lenni. Ami számomra fontos, hogy mindent megnyerjünk, együtt, a csapattársaimmal. Nem versenyzem Cristiano Ronaldóval sem, az egyetlen, akivel összemérem a tudásomat, az saját magam. Mert meg akarom mutatni, hogy évről évre jobb tudok lenni, és képes vagyok még most is fejlődni”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!