A harmadosztályú labdarúgó bajnokságok is eldőlni látszanak a finishbe érkezve, azonban a Sárvári csoportban még lehet meglepetés. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 22. forduló 

Az első és a harmadik helyezett csatáján végül nehéz küzdelemben a Nárai felülmúlta a Sorkifalud együttesét egy hajrában szerzett góllal, de a Sorkifalud továbbra is a harmadik helyen áll, mivel a toronyi gárdának csak egy döntetlenre futotta Cákon, egy nagyon változatos meccsen. Ebben a fordulóban egyébként több csapongó és lüktető mérkőzés is lezajlott, említhetnénk például a Bucsu – Acsád összecsapást is, ahol szintén felváltva szereztek a gólokat a csapatok.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 30. forduló 

A listavezető számára nagyon kedvezően alakult a 30. játékkör, mivel a Gersekarát együttese győzni tudott hazai pályán, míg közvetlen üldözőik  – a telekesi és csörötneki együttes – egyaránt vereséget szenvedtek, így a következő forduló eredményeinek szerencsés alakulása esetén, akár már a hétvégén bajnoki címet ünnepelhetnek Gersekaráton. Némi meglepetés, hogy a bronzéremért küzdő pankaszi gárda is kikapott Nagyrákoson.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 26. forduló 

Az elmúlt három mérkőzéséből csupán csak egyet tudott megnyerni a listavezető, akik a 26. fordulóban sem az eddig megszokott arcukat mutatták, és ismét csak döntetlenre futotta nekik, ezúttal a középmezőnyben tanyázó Bő otthonában. Az őket üldöző Szergény viszont győzni tudott, így már csupán 4 pont a kemenesiek előnye a táblázaton, 6 fordulóval a vége előtt. Az alsóházi rangadón a Keléd hazai pályán győzte le a Jákfát egy nagyon izgalmas mérkőzésen, ahol a piros lap is előkerült a játékvezető zsebéből. A forduló rangadóján a harmadik helyezett Ostffyasszonyfa a közvetlenül mögött lévő Alsóújlak otthonába látogatott, és sima 3:0-ás vereséget szenvedett, de előnyük még így is 5 pont a bronzéremért vívott harcban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!