A hagyományos dedikálásra érkezett a Haladás Sportbárba a Lajos család. A gyerekek, a 7 éves Botond, az 5 éves Nikola Zora és a 4 hónapos Zekő is zöld-fehérbe öltözve köszöntötte a megjelent labdarúgókat. Az édesanya, Lajosné Németh Viktória, aki nem mellesleg Németh Milán testvére és a családfő, Lajos Péter is győzelmet vár.

 

– Mi teljesen biztosak vagyunk a hazai sikerben, simán NB I-esek maradunk és legyőzzük a Mezőkövesdet – tette hozzá az édesanya.

A család után a Hali fiataljai is elmondták, hogyan látják az esélyeket.

 

 

Rácz Barnabás: a saját kezünkben van a sorsunk, nem nézzük a többi csapat eredményét, nekünk kell győzni. Kemény meccsen, egységes csapatjátékkal és jó helyzetkihasználással győzhetünk. 2-1-re nyerünk.

 

 

Jancsó András: nekünk csak a győzelem számít, egész héten keményen készültünk, a hajrát különösen megnyomjuk, szombaton nem mi kapunk gólt az utolsó percekben, hanem mi lövünk majd. Szerintem 2-0 lesz a végeredmény.

 

 

Kiss Tamás: a mester kiválóan felkészített bennünket a sorsdöntő meccsre. Úgy gondolom, hogy a fantasztikus stadionunkban, a nagyszerű közönségünk előtt csak a győzelem lehet elfogadható eredmény számunkra. Nagyon motiváltak leszünk és itthon tartjuk mindhárom pontot. 1-0-ra nyerünk.

 

A Haladás – Mezőkövesd bajnokit 19 órától élőben közvetítjük.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!