Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Hauer Lajos Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyt, ezzel pedig nemcsak a nagyszerű sportember előtt tisztelegnek a bokszolók, hanem lehetőséget kapnak az erőfelmérő előtt álló fiatalok és idősebbek is. Az egész napos rendezvény mérlegeléssel és orvosi vizsgálattal kezdődött, de a tényleges versenyre sem kellett sokat várniuk azoknak, akik kiéheztek egy jó kis pofonparty-ra.

Óriási elismerést érdemelnek a szervezők, hiszen az előzetes várakozásokkal ellentéttel nemcsak a régióból érkeztek versenyzők. Érkeztek ökölvívók a Balaton mellől, Sopronból, Tatabányáról, a fővárosból, de részt vettek a megmérettetésen osztrák, szlovén és szlovák bokszolók is.

A helyszín ezúttal változott, hiszen az emlékversenyt ezúttal a Haladás Sportkomplexumban rendezték. Ahogy a főszervező Varga Roland kiemelte: óriási elismerés ez a Skorpió BC számára, hogy a zöld-fehér egyesület otthont nyújtott ennek a nagyszerű rendezvénynek. Külön ki kell hangsúlyozni, hogy az új sportkomplexum először adott otthont ökölvívó versenynek. Az eredményt elnézve pedig biztosak lehetünk abban, hogy nem utoljára…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!