Egy hónapon keresztül minden az oroszországi labdarúgó világbajnokságról szól. Szinte lehetetlen felsorolni, hogy mi mindent próbálnak meglovagolni a világ egyik legnézettebb sporteseménye kapcsán. Elég csak a sporteszközök, felszerelésekre gondolni vagy a reklámokra, amelyek igen széles skálán mozognak. Miért pont a divat maradna ki?

Már a kilencvenes években a televíziós közvetítéseknek köszönhetően hatalmas lehetőségként tekintenek a hölgyek is a tornára. A mérkőzések holtjátékában ugyanis rendszerint a közönséget pásztázza a kamera, amely néha vicces jelmezbe öltözött embereket, máskor a szemrevaló hölgyeket mutatja.

Bizony többen is akadnak, akiknek így indult a karrierje. Szépségápolási termékek arca lett, az egykor a közönség soraiban ülő szépség. Így már nemcsak szórakozás céljából indulnak a gyengébbik nem képviselői a tornára, hanem brandépítésnek is kiváló.

Ennek megfelelően kisebb összeállítást dobott össze a playful, a worldcupgirls és a totalsport, amely a 2018-as labdarúgó világbajnokság legszebb hölgyeit gyűjtötte össze. Persze erre azonnal lecsapott az orosz sajtó is és saját szurkolóját nevezte meg a legszebbnek.

Danica művésznéven már karriert csinált az oroszok által legszebbnek nevezett szurkoló

Aztán ahogy a mérkőzéseken, úgy a szurkolói szépség megválasztásában is a végén jött a feketeleves. Kiderült, hogy a szőke babaarcú néző őzike tekintete mögött vannak sötét titkok is. Natalia Andreeva ugyanis több felnőttfilmben szerepelt és rendszeresen készülnek róla aktfelvételek is. Kínos!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!