A labdarúgó világbajnokság a végéhez közeledik, ennek megfelelően egyre több csapat és sztárja búcsúzott már el a tornától, mi pedig megnéztük, hogy mivel is töltik az idejüket azok a játékosok, akik már hazautaztak.

Lehet, hogy eljött a búcsú ideje? A Juventusba igazolhat Cristiano Ronaldo. Forrás: AFP

Mesut Özil – azok után, hogy csapata óriási meglepetésre már a csoportmérkőzések után búcsúzott – sokaknál kiverte a biztosítékot a vb-n nyújtott teljesítményével, majd a hazautazást követően ezzel a képpel, amin éppen Görögországban nyaral kedvesével.

Thanks for always being there for me. You make me smile even when my world turns upside down. 🙏🏽❤ #timeout #thankyou @gulseamine

Mesut Özil (@m10_official) által megosztott bejegyzés,

A németeknél nem a játékmester az egyetlen, aki már nyaralását tölti, Manuel Neuer kapus azonban legalább hozzátette képéhez, hogy sajnálja a korai búcsút.

Ups and downs are normal in sports. Hard to believe that our holidays have already started…😏 Missing the @fifaworldcup 😢

Manuel Neuer (@manuelneuer) által megosztott bejegyzés,

A 2010-es győztes Oroszország elleni búcsúja óta nem posztolt senki a csapatból, kivéve Sergio Ramost, aki éppen új cipőt vásárolt magának.

👟🕶☀👌🏻

Sergio Ramos (@sergioramos) által megosztott bejegyzés,

A portugálok most leginkább Cristiano Ronaldo profilját böngészik, hisz várják a hivatalos bejelentést arról, hogy valóban elhagyja-e a Real Madridot és Olaszországba igazol, ám az ötszörös Aranylabdás egyelőre semmi sem posztolt. Nem úgy Ricardo Quaresma, aki éppen beteg gyerekekhez látogatott el. Szép gesztus.

Hoje foi dia de passar pelo IPO do Porto ❤

Ricardo Quaresma (@ricardoquaresmaoficial) által megosztott bejegyzés,

 A lengyelek csúfos leégése után Lewandowski a leginkább annak örül, hogy a családjával lehet.

Family ❤ @annalewandowskahpba

Robert Lewandowski (@_rl9) által megosztott bejegyzés,

 Mo Salah remek szezont tudhat magáénak, ám a vb-n nem sikerült maradandót alkotnia Egyiptommal, szabadidejét pedig olvasással tölti.

🧢🧢

Mohamed Salah (@mosalah) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!