ITT már olvashattak honlapunkon a III. OMV Kupa U18-as férfi nemzetközi vízilabda-tornáról, amely kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott az augusztus 11-én Szombathelyen rendezendő világbajnokság előtt.

– A Kanada elleni meccsen nyújtott játékommal elégedett vagyok, igyekeztem sokat vállalkozni, de ott egy jóval gyengébb ellenfél ellen játszottunk, mint a horvát, ahol nem sikerült úgy teljesítenem, ahogy azt várták tőlem, illetve vártam önmagamtól – értékelte saját teljesítményét a magyar válogatott vízilabdázója.

 

Közben napvilágot látott a hír, miszerint a szövetségi kapitány a 20 fős keretből a torna után három játékost kivett, így 17 fős szűkített keret folytatja az edzéseket. Ekler Bendegúznak tehát megmaradt az esélye, hogy megkapaszkodjon a válogatottban. Bendegúz egyébként ma este utazik fel Budapestre, ahol folytatja az edzőtáborozást.

A felkészülés tehát folytatódik, a pár napos fővárosi edzőtábor után, augusztus 1-től 5-ig tart majd az a belgrádi nemzetközi torna, amely főpróbája lesz a világbajnokságnak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!