– 10 megye vesz részt a hétvégi országos megmérettetésen, a megyei csapatokat 2-2 fő képviseli. Ők szombaton és vasárnap összesen 8 versenyszámban mérik össze tudásukat és küzdenek meg az ,,ország legerősebb megyéje” címért – tudtuk meg Gadó András főszervezőtől, aki egyben a vasi csapat egyik oszlopos tagja is lesz.

A versenyhelyszín mindkét nap a Lenti termálfürdő és Szent György Energia park területe lesz, ahol szombaton 16.45-kor, a polgármesteri köszöntővel kezdődik a verseny, majd ezután 4 versenyszám zajlik le, aztán vasárnap 11 órakor folytatódnak a küzdelmek és a záró etapok, az utolsó versenyszámok délután 14 órakor kezdődnek, szintén a termálfürdő területén.

Vas megyét Gadó András, mint főszervező és Adorján Balázs képviselik, akik már korábban is alkottak közös csapatot más páros megmérettetéseken.

 

– Dobogóra várom a vasi csapatot, régen volt már verseny és ki vannak már éhezve az indulók a versenyre. Izgalmas és küzdelmes versenynek nézünk elébe szombaton és vasárnap, amikor bármi előfordulhat és bármikor meg is fordulhatnak az eredmények – fogalmazta meg várakozásait Gadó András.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, akik szerint jó hangulat, izgalmas küzdelem ígérkezik, szóval minden bizonnyal színvonalas versenyt láthat, aki kilátogat és szurkol a csapatoknak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!