Mint ismeretes idén kilenc sportágban rendeznek versenyeket, Szombathely háromban – atlétikában, labdarúgásban és úszásban – összesen 12 versenyzőt állított csatasorba. A 75 vendégváros között Szombathely mellett Sopron és Kecskemét képviseli hazánkat.

ITT már olvashattak róla, hogy úszóink szép számmal hozták a érmeket és az előkelő helyezéseket, az alábbiakban a csütörtöki eredményekről értesülhetnek.

A fiú labdarúgócsapat, amely a Haladás VSE futballistáiból és futsalosaiból áll csütörtökön lejátszotta a helyosztót, ezen sajnos 5-1 arányú vereséget szenvedtek egy litván csapattól, így az előkelő 4. helyen zárt Horváth Tibor edző csapata – tájékoztatta honlapunkat Havasi Attila, a szombathelyi küldöttség szakmai vezetője.

 

 

Már beszámoltunk arról is, hogy Németh Mihály Márk (Szombathelyi Sportiskola) 1500 méteren a 7. helyen ért célba, közben azt is megtudtuk, hogy az időeredménye 4 perc 48 másodperc volt.

 

 

 

 

 

Még egy csütörtöki eredmény: Barta Sára 400 méteres gyorsúszás döntőjében a 2. helyen csapott célba, ám végül mégis ,,csak” bronzérmes lett, mert egy taipei lánnyal utólag leúszatták a távot és Ő gyorsabban úszott Sáránál.

 

 

A jeruzsálemi nemzetközi diákjátékok versenyei ma érnek véget.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!