Szombaton egy hosszú út és egy izgalmas játéknap várt a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület versenyzőire. A legutóbbi hétvégén rendezték ugyanis a Steel Nemzeti Csapatbajnokság 2. fordulóját, amelynek Pécel adott otthont. A vasiak együttesében ott volt az a Székely “Penge” Pál is, aki hazánk egyik legjobb dartsosaként több nemzetközi versenyen láthattunk.

A játéknap tartogatott kellemetlen meglepetést is, hiszen a B-jelű csoportban szereplő szombathelyiek egyik riválisa a Soul DC I. csapata nem jelent meg a sportrendezvényen, így őket a szervezők kizárták az első osztály további küzdelmeiből. Ennek megfelelően alaposan felkavarták az állóvizet, hiszen minden körben akadt “pihenő” csapat.

Pálos Tamásék kicsit nehezebben kapták el a fonalat, ennek ellenére eredményesen zárták a napot. A három győzelem mellett egyetlen vereséget szenvedtek, amely két játéknapot követően a B-csoport második helyére elegendő. Az SZDCSE előtt a Pestújhely együttese áll. A STEEL csapatok harmadik, egyben utolsó fordulójára szeptember 8-án kerül sor.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!