Az egyik legkülönlegesebb érzés a világon a szerelem, amelyre nem lehet csak úgy szert tenni. Nem hullik az ölünkbe, és ha mégis a “betegei” lettünk, nem akarunk belőle meggyógyulni. Erre a tökéletes egységre tett szert Mórocz Alexandra és Jancsó András, akik hosszú hónapok óta alkotnak egy párt.

A zöld-fehérek kézilabdázójával és labdarúgójával a Korall Wellness Stúdióban beszélgettünk. A történetük talán semmivel sem különbözik az átlagemberétől, mégis sok szempontból eltérő életvitelük miatt több próbatételt kell kiállniuk, mint másoknak. Ezekről és a Haladás-család összetartó erejéről is megosztotta gondolatait a pár, akik csillogó tekintettel kacsintottak össze az interjúnk során.

Adódik a kérdés, hogy ki kezdeményezett a kapcsolatotok elején?

Mórocz Alexandra: Úgy vélem, ebben mindketten hasonlítunk, mert a hagyományos férfi-női kapcsolatok hívei vagyunk. Azaz a férfi tegye meg a lépést szíve választottja felé. Ennyi bátorságra szükségük van, ha nyerni akarnak.

Jancsó András: Én pedig szeretek nyerni (nevet). Persze a történet teljességéhez hozzátartozik, hogy régóta ismertük már egymást. Egyrészt a Haladásban sportolók egy óriási családot alkotnak, így eleinte látásból, majd később közös barátok révén volt szerencsénk beszélgetni egymással. Aztán ment minden a maga útján.

Hogy lehet összhangba hozni az életviteletek?

M.A: Való igaz, hogy nem olyan egyszerű, mint a legtöbb embernek. Ugye alap esetben mindenki elmegy dolgozni, majd munka után minden időt együtt töltenek a szerelmespárok. Mi is így tennénk, azonban ez nem csak rajtunk múlik. Összhangba kell hozni minden egyes napot. Az edzések és mérkőzések mellett rengeteget utazunk és előfordulhat, hogy a hétvégi bajnoki találkozók mellett nem is találkozunk.

J.A: Persze, ahol akarat és szeretet van, ott minden megoldható. Sokan azt hiszik a sportolók élete nagyon egyszerű. El kell keserítenem őket, mert rengeteg lemondással jár már egy szimpla randevú megszervezése is. Ezért szinte minden szabadidőnket együtt töltjük. Nem egyszerű a feladat…

Mivel töltitek azt a kis szabadidőt?

M.A: Mivel a kézilabdázás mellett én Ausztriában dolgozom is, így nagyon kevés idő jut minden másra. Próbálunk ott lenni a másik mérkőzésén, vagy a televíziós közvetítésnek köszönhetően megnézni az összecsapást. Erre sincs mindig lehetőség. Viszont az időhiányt az összeköltözéssel próbáljuk kompenzálni.

J.A: No és persze sokat kutyázunk, hiszen néhány hete lett egy közös angol bulldog kutyánk, aki alaposan leköti a figyelmünket. Emellett néha belefér az időnkbe egy kávézás és beszélgetés a barátokkal vagy épp filmet nézünk. A helyszín ebből a szempontból szinte mindegy moziban vagy otthon az ágyban fekve – szinte mindegy. Jelenleg közös otthont is vadászunk, szóval akadnak feladatok.

Mit jelent számotokra a Haladás?

J.A: Egy igazán nagy családot, ahova jó hazatérni. Felemelő érzés, hogy a munkahelyed egyben a hobbid és az otthonod is. Talán nem sértődik meg a Szandra, ha azt mondom, hogy a Halinak köszönhetek mindent – így Őt és a kapcsolatunkat is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!