Igazi nyár végi jamboree-hangulatot varázsoltak a Westside Tánc Sportegyesület tagjai, vezetői szombaton a vasi megyeszékhely Fő terére. Eredetileg egy héttel korábban rendezték volna meg a hagyományoknak megfelelő családi napot, azonban az időjárás keresztülhúzta a számításokat. Utólag mondhatjuk, hogy kicsit sem volt kár.

Ezen a szombaton ugyanis hatalmas tömeg gyűlt össze a Szentháromság-szobor tövében, ahol már nemcsak táncbemutatókkal, hanem kísérőprogramokkal is készültek a szervezők. Idén már gondoltak a kilátogató kisgyermekekre és szüleikre is Vincze Csabáék. A 20-20 perces táncműsorok mellett mással is lekötötték az érdeklődők figyelmét.

Aki sportolni akart, azok a felállított kosárlabda palánkot vehették célba, ahol spontán csapatok alakultak és egészen estig pattogott a labda. Ugyanilyen sikert aratott a csillám- és arcfestő sátor is, ahol kiélhették kreativitásukat a legkisebbek.

Persze a főszerepben ezúttal is a tánc volt, amelyet a Westside TSE növendékei prezentáltak. Ahogy Vincze Csaba a rendezvény előtt elárulta, új formációkat és elemeket láthatnak majd a kilátogatók. A siker pedig nem maradt el, hiszen percekig tartó tapsviharral honorálták az érdeklődők a látványos bemutatót.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!