Ahogy beszámoltunk róla, hatalmas sikert aratott a Westside Tánc Sportegyesület évenként megrendezett családi napja. Ezúttal nemcsak a versenyekre készült látványos elemeket, figurákat láthatta a közönség, hanem – ha kedvet kaptak – becsatlakozhattak a különböző kísérőprogramok egyikére. Vincze Csabáék ugyanis idén először gondoltak azokra is, akik eddig csak nézőnként voltak a helyszínen. Észrevették a szervezők, hogy a bemutatók közti szünetben nehezebb volt lekötni a sétálók figyelmét, ezért egy meglepő húzással kibővítették a repertoárt.

– Idén először felállítottunk egy kosárlabda palánkot, amely nagy sikert aratott. Egymás után alakultak meg a csapatok és vívtak kiváló hangulatú mérkőzéseket. Ennek mintájára pedig előkerült egy focilabda is, amely szintén megmozgatta a sportbarátokat. Ehhez hasonlóan a sátrakban is pezsgett az élet, hiszen csillám- és arcfestéssel vártuk a kicsiket. A szuperhősöktől kezdve a királylányos mintákon át mindent elkészíthettek a gyerekek – csak a képzeletük szabhatott határt – mesélte Vincze Csaba, a Westside TSE vezetője és a rendezvény főszervezője.

A siker fokmérője pedig a tömeg nagysága volt. Az egyesület első embere elárulta, hogy késő délután megtelt a Fő tér. Órákon át gyerekzsivajtól volt hangos a belváros, a szülők pedig könnyed beszélgetéssel múlatták az időt. Akadt olyan kislány, aki azért sírt, mert két és fél óra után indulni kellett volna haza.

– Mindent összegezve: nagyon örülünk, hogy ennyien kilátogattak a Fő térre és az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényünket. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az idei lett történetünk legjobb családi napja! Annyit pedig megígérhetek, hogy jövőre ráteszünk még egy lapáttal, mert meglepetésben akkor sem lesz hiány – zárta gondolatait Vincze Csaba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!