ITT már írtunk a múlt csütörtökön megrendezett X. Németh Pál Emléknapról, most a páros kalapácsvető verseny legnagyobb csillagával beszéltük át a szezon utolsó versenyét. A rendkívül eredményes 2018-as évad utolsó dobásáért is nagy tapsot kapott a Dobó SE 21 éves kiválósága.

– Azt gondolom, hogy jól sikerült a Németh Pál Emléknapon rendezett verseny. A bemelegítő dobások után úgy éreztem, hogy akár a 80 méter is összejöhet. A verseny közepén 78 méter feletti dobásom is volt, de sajnos egy kicsit kiléptem. Örülök a 76.76 méteres utolsó dobásnak, hiszen az idei utolsó versenyeim közül itt, Szombathelyen értem el a legjobb eredményt. Jó érzés, hogy ilyen jó teljesítménnyel tudom befejezni a szezont, ez pedig a következő évadra is erőt ad. A külföldi versenyeim elején nagyon idegesen dobtam, most, hazai környezetben nyugodtan versenyeztem. Feldobott, hogy ilyen sokan kijöttek és ütemes tapssal buzdítottak – nyilatkozta sportoldalunknak Halász Bence.

Ősszel Bence esetében a tanulásé lesz a főszerep, folytatja tanulmányait az ELTE-SEK-en, majd novemberben kezdi el az alapozást.

Halász Bence 2019-ben már stabilan 80 méter fölé szeretne jutni.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!