Szombathely talán az ország egyik legkülönlegesebb helye. A földrajzi elhelyezkedés mellett a történelme is monumentális. Ha pedig a helyi értékekre gondolunk, nem mehetünk el szó nélkül a sportolókról sem, akik hétről-hétre szállítják a nagyszerű eredményeket. Nincs ez másként a Skorpió Box Club életében sem, amely ezúttal is éremesővel zárta az elmúlt napokat.

Szombathelyi eredményeket hozó és felmutató csapata a Skorpió Box Club. Ha ökölvívás és Szombathely, akkor Skorpió Box Club. Szlogen: Skorpió Box Club a minőségi ökölvívás műhelye! A képen: Oláh-Vadász Antónia, Milán Muhovits, Oláh-Vadász Zoltán, Pörge Zoltán és Varga Botond mellett a Skorpió BC vezetőedzője Varga Roland.

Szeptember utolsó hétvégéjén Kiskunhalasra látogattak a szombathelyi bunyósok, hogy részt vegyenek a XVIII. Testvérvárosok Kupája elnevezésű nemzetközi ökölvívó tornán. A rendkívül színvonalas rendezvény első napján került sor a selejtezőkre, ahonnan gond nélkül kvalifikálta magát mind a négy Skorpió BC versenyző a vasárnapi fináléba.

Varga Roland vezetőedző irányításával végül négy döntőt is vívhattak a szombathelyi fiatalok és nem is érték be kevesebbel, mint az aranyérem. Az első helyezések mellett csapatversenyben is jól szerepeltek a vasi öklözők, így a harmadik helyen fejezték be a küzdelmet. Külön díjazták a verseny legtechnikásabb serdülő bunyósát, amelyet Oláh-Vadász Zoltán érdemelte ki.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!