Bár a héten az eredeti forgatókönyv szerint az Berettyóújfalu ellen rangadó várt volna a Kútház Haladás élvonalbeli futsal csapatra, a derbi elmaradt. Az MVFC ugyanis a Bajnokok Ligájában indultak – a Győr visszalépését követően – így halasztási kérelmet nyújtott be. Ezért legközelebb csak hétfőn lépnek pályára Horváth Péterék.

Ráadásul mindezt új otthonukban tehetik a szombathelyiek, így a BME elleni összecsapásra nem az Aréna Savairában, hanem a Haladás Sportkomplexumban kerül sor. Azonban nemcsak október 8-án játszik itt a zöld-fehér együttes, hanem az azt követő találkozón is. Október 15-én a DEAC látogat majd a vasi megyeszékhelyre, ahol szintén a Haladás a mérkőzés esélyese.

*

A felnőttekhez hasonlóan a Dunaújváros már-már mumusként tekinthet a szombathelyi zöld-fehérekre. Az U17 és U20 soron következő bajnokiját a Dunaferr otthonában vívta és mindkét együttes rendkívül sziporkázó játékkal múlta felül a házigazdát. Ráadásul az idősebbek annak ellenére is három ponttal távoztak Dunaújvárosból, hogy hátrányból kellett felállniuk.

Dunaferr DUE Dutrade FC U17 – Kútház Haladás VSE U17 0:16

Dunaferr DUE Dutrade FC U20 – Kútház Haladás VSE U20 3:6

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!