Már négy bajnoki mérkőzés óta tart az Egis Körmend veretlenségi sorozata, ezt szeretné egy újabbal megtoldani szombaton a vasi kosárlabda együttes. Az ellenfél ezúttal a Szeged együttese lesz, amely verhető ellenfélnek ígérkezik, azonban intő jel, hogy már előfordult, hogy győztek a Rába-parti városban. Ehhez viszont lesz Ferenczéknek is egy-két szava.

Kicsit nehezen lendült formába a Körmend, amely két vereséggel és egy győzelemmel indította a 2018/19-es szezont. Azóta viszont legyőzték a Sopront, a Kecskemétet, a Jászberényt és a budapesti Tehetséges Fiatalokat is. Joggal reménykednek tehát a piros-fekete szimpatizánsok. Ráadásul a hétközi Alpok-Adria Kupában a Léva elleni összecsapást is sikerrel vették a hazaiak.

A jelenleg dobogós Rába-partiakhoz a 2-5-ös mutatóval rendelkező Szedeák érkezik, amely a tabella utolsó előtti helyén áll és legutóbb Pécsett szenvedtek vereséget. A találkozó krónikájához tartozik, hogy itt, akár nyerhettek is volna Greenék. Szóval mindenképpen kemény párharcra számíthatnak a játékosok és a sportcsarnokba kilátogató szurkolók is.

A találkozót természetesen, ahogy korábban, úgy most is az Antenna Hungária valamint a MindiGO Sport együttműködésével, a MTE TV és Hungarysport közvetíti.

Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák
2018. november 17. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!