Pénteken a felnőtt csapat Zalaegerszegen, szombaton pedig az U10-es utánpótlás korosztály játszott Kőszegen, a helyi jégkorong klub által rendezett mini tornán. Az 5 csapatos rendezvényen, mindenki játszott mindenkivel, azaz négy (2×12 perces) mérkőzésen csaptak össze a kicsik, ahol az eredményt nem számolták.

Elsőként a házigazda Farkasok ellen léptek jégre, ahol, a sok görkorcsolyás edzés után, hozzá kellett szokni a szokatlan felülethez, de szerencsére hamar belejöttek, és felvették a tempót a jégen edző csapatokkal.

Ezután, épp csak arra maradt idő, hogy pacsizzanak az ellenféllel, rögtön kezdődött is a második, a Nyugati Eszkimók C1 csapatával, majd egy hosszabb pihenő után a Soproni Jégtörők gárdája ellen léptek pályára a kis Pingvinek.

A negyedik meccsre szintén egy hosszabb szünet után került sor és az Eszkimók C2 csapatával mérkőztek meg kis jéghokisok. Annak ellenére, hogy az eredményt nem számolták, derekasan küzdött minden játékos, szép összjátékokat és gólokat láthattunk, de ami a legfontosabb: mindenki jól érezte magát!

A kiválóan szervezett torna végén és közben forró teával és szendvicsekkel tudtak feltöltődni a sportolók, valamint minden résztvevő éremmel és oklevéllel térhetett haza.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!