Már a tizedik magyar bajnoki címét szerezte Bazsó Bianka, a Haladás VSE súlyemelője. A jubielum mindenképpen különleges állomás lesz életének, hiszen a szombathelyi versenyző ezt a mérföldkövet hazai környezetben érhette el. A győzelme nem volt kérdéses, így a hónap hölgy sportolója a Kozma Szerszámáruház-Hungarysport közös felajánlásából egy gyönyörű serleggel gazdagodott.

A díjátadón sajnos a sportoló nem tudott megjelenni egyéb elfoglaltságai miatt, így nevelőedzője Márkus Erzsébet vette át az elismerést és megjegyezte, hogy a sportkarácsonyi ünnepségre hazaérkező versenyzőnek személyesen adja át a serleget. A díjátadón a szakosztály vezetővel felelevenítettük Bianka pályafutásának emlékezetes pillanatait is.

Márkus Erzsébet szerint tanítványai sikerének úgy tud örülni, mint egykor aktív versenyzőként a saját eredményeinek. Hozzátette azt is, hogy Bianka keményen és alázattal dolgozik, így rengeteg érmet szerzett. Ezzel pedig nemcsak saját és a Haladás, hanem a város és a megye hírnevét is öregbíti minden alkalommal. A Hungarysport serlegével sincs ez másként…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!