Nehéz mérkőzés vár a Hungast-Haladás VSE női röplabda csapatra. Az extraligában érdekelt szombathelyiek ugyanis a listavezető Vasas Óbuda együttesét látják vendégül. A legutóbbi hétvégén a vasi zöld-fehérek két mérkőzést játszottak, először Újpesten, majd Nyíregyházán is 3-0 arányban szenvedtek vereséget. Igaz, koránt sem volt könnyű dolga a Haladásnak.

A tavaszi alapozást, majd a szezonkezdést már a megbízott vezetőedzővel, dr. Mucsi Péterrel kezdték meg a lányok. A tréner dolgát több kisebb sérülés valamint betegség is hátráltatta. A szezonnyitón ezért nem is lépett pályára a csapatkapitány Bokor Laura, aki azóta felépült és a péntek délutáni mérkőzésen ott lehet a keretben.

Nikolina Aščerić is kisebb betegséggel küszködött, de szükség lesz a Vasas ellen a játékára

Az extraliga hatodik helyén álló szombathelyiek ezúttal szokatlan időpontban, délután négy órakor fogadják a Vasas együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Elmondható, hogy sportcsemegékben gazdag pénteki nap vár a szurkolókra, hiszen először a röplabdázók, majd néhány órával később már a futsal csapat vívja soros bajnoki mérkőzését a sportcsarnokban.

Hungast-Haladás VSE – Vasas Óbuda
2019. január 25. – 16:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!