Úgy tűnik valóban sikerre ítéltetett a Hungarysport.hu. Internetes portálunk a megye, a régió és a világ kiemelt sporteredményei mellett érdekes interjúkkal, beszámolókkal színesíti a tartalmat. Ráadásul rendszeresen jelentkezünk nyereményjátékkal, ahol értékes ajándékokra lehet szert tenni. Ezúttal is több száz olvasó csatlakozott felhívásunkhoz és a pénteki sorsolást követően, szombaton újabb nyerteseket köszönhettünk.

A Korall Wellness Stúdió egy 5.000 forint értékű, teljes testmasszázsra feljogosító utalványt ajánlott fel, amelyet Engler Felícia nyert meg. Elmondása szerint nagyon örült a nyereménynek. A profi szakemberekkel dolgozó Stúdióban bizonyára repülni fog az idő.

Szaksz Bettina is elégedetten mehetett haza a szombati Falco-Atomerőmű mérkőzést követően, hiszen a Daniel & Frère étterem felajánlásából egy 10.000 forint értékű utalvánnyal gazdagodott. A nyertes egy igazán exkluzív helyen kóstolhatja meg az ínycsiklandó ételkülönlegességeket.

A fődíjunk ezúttal Juvonte Reddic meze volt. A visszaigazolások alapján elmondhatjuk, hogy a Falco centere nagy népszerűségnek örvend a szurkolók között. A légiós idegenbeli mezére nagyon sokan pályáztak, végül a nyertes Keresi Gábor lett, aki nagyon büszkén bújt bele a mezbe.

Ezúttal egy szurkolói megkeresésnek is eleget tett a Hungarysport. A Paks elleni derbi szünetében egy születésnapos szurkolót köszöntöttünk. Török Tibor hosszú évek óta rendszeresen kijár párjával a Falco mérkőzéseire, ezért az ünnepi alkalomra egy kis meglepetéssel készült számára szerkesztőségünk.

Célszerű tehát rendszeresen olvasni, követni oldalunkat, mert bármikor elindulhat a következő nyereményjátékunk. Addig is nézzetek bennünket, kövessétek Facebook és Instagram oldalunkat is, ahol rendszeresen exkluzív tartalmakkal készülünk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!