A többi csapattal ellentétben viszonylag későn, január 7-én kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra a női röplabda extraligában érdekelt Hungast-Haladás VSE együttese. Azóta három mérkőzést játszottak dr. Mucsi Péter megbízott vezetőedző irányításával a szombathelyiek. Hiába a kemény felkészülés, nem sikerült pontot szerezni.

Először Újpesten, majd egy nappal később Nyíregyházán kellett helyt állni a vasi lányoknak. A fővárosi mérkőzésen minden szettben jól irányított a Hali, de a játszmák végén kiütközött a csapat gyenge pontja, így a lilák 3-0-ra hozták a találkozót. Nyíregyházán már sokkal fásultabb volt a szombathelyi együttes, ennek megfelelően szettgyőzelemre sem futotta.

A Vasas elleni hazai mérkőzésen az első és a harmadik szettben is jól játszottak a zöld-fehérek, ennek ellenére ez is kevésnek bizonyult az üdvösséghez. Ezúttal viszont az a Jászberény lesz az ellenfél, amely ellen megszerezték a szombathelyiek az első extraligás győzelmüket. Ráadásul a rivális szerdán még Magyar Kupa-mérkőzést játszottak Nyíregyházán, így minden adott, hogy egy élvezetes összecsapáson ismét sikert arasson a Haladás.

A találkozót ezúttal is élő stream segítségével közvetítjük olvasóinknak.

Jászberényi Volleyball Team – Hungast-Haladás VSE
2019. február 1. – 19:00
Jászberény, Bercsényi úti sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!